Flyttstädning

Att flytta brukar för de flesta innebära ganska mycket arbete och planering. Många tar hjälp med själva flyttstädningen som är väldigt omfattande och ibland svårt att utföra på egen hand. Ofta sker ju en flytt på ett visst bestämt datum och städningen bör i de flesta fall ske i samband med detta.

Vi är alltid flexibla och brukar för det mesta kunna boka in flyttstädningar även med kort varsel, vilket ibland är nödvändigt.

På Skinande Hem i Stockholm är samtlig personal anställda i företaget och för oss är det viktigt att våra anställda har det tryggt och bra på sin arbetsplats. Vi har Kollektivavtal och följer Almegas regler och riktlinjer för personalens bästa.

Vi samarbetar med en del mäklare runt om i Stockholm så som Täby, Danderyd, Sollentuna och även på Östermalm i innerstan. Här flyttstädar vi många objekt som i flertalet fall leder till väldigt goda samarbeten och fortsatt återkommande kunder.

Vi arbetar med allt från mindre lägenheter till stora villor och kan hjälpa dig oavsett omfattning på objektet. Fönsterputs ingår alltid i våra flyttstädningar!

Flyttstädning

Flyttstädning

Intresseanmälan för flyttstädning

Vid flyttstädning skickar vi en separat offert till dig med ett fast pris. Välkommen att skicka en intresseanmälan eller ringa oss för mer information och pris!


    Vi arbetar i första hand med flyttstädningar i lägenheter och villor som ligger i: