Kontorsstädning

Att ha rent och snyggt runt omkring sig när man arbetar är viktigt. Vi erbjuder Kontorsstädning med hög kvalitet runt om i Stockholm. Vi arbetar alltid med att ”skräddarsy” städningen efter just era behov och gör därför ett upplägg för att städningen ska passa så bra som möjligt för just er arbetsplats.

Arbetsmiljön är viktig för att man ska kunna prestera så bra som möjligt på sitt arbete. Ordning och reda och välstädat skapar ofta en mer trivsam miljö bland dig och dina kollegor.

Då är Kontorsstädning ett bra alternativ! Här städas kontoret/lokalen och alla aktuella ytor enligt överenskommelse. Vi börjar nästan alltid med ett möte ute på arbetsplatsen där vi tittar på ytan som ska städas för att sedan ge en fullständig offert.

Vi arbetar med kontorslokaler i alla storlekar, både större som mindre ytor bla i områden som Stockholm innerstad, Täby, Solna, Vallentuna, Åkersberga och Vaxholm mf.

Vi arbetar med egenkontroller och utför kvalitetskontroller löpande hos våra kunder. Du har alltid direkt kontakt med en arbetsledare utan mellanhänder och vet alltid var du ska vända dig med frågor eller synpunkter. Skinande Hem arbetar ständigt med att utveckla och utbilda vår personal och hålla oss uppdaterade på miljöutveckling och branschnyheter.

Vår personal, kollektivavtal

All vår personal är anställda av Skinande Hem och är utbildade inom ergonomi, miljölära, städteknik och kvalitet. De har genomgått Skinande Hems egen utbildning gällande städning såsom hygien, utförande, kvalitet och materiallära.

Vi har tecknat kollektivavtal för våra anställda och följer Almegas regler och riktlinjer för att vår personal ska ha det så bra som möjligt på sin arbetsplats. Vår personal är viktig för oss!

Vi har en väldigt låg omsättning på vår personal och de som anställs stannar ofta länge hos oss. Det ser vi som mycket positivt för oss och det är även en stor trygghet för våra kunder som ofta får behålla den städpersonal som de är nöjda med. Vårt mål är att fortsätta följa samma linje och jobba för att våra anställda har det bra på sitt arbete så vi får behålla de länge!

Välkommen att kontakta oss för att boka tid och få offert för Kontorsstädning!