Städning av villa

Städning av villa är en av våra absoluta specialiteter. Varje villa är ju unik med sina egna vinklar och vrår. Vi ser till att ta hand om din villa och gör hemstädningen så att det blir skinande rent i hela huset.

Vi på Skinande Hem ger dig alltid 100% nöjd kund garanti!

Du får en kontaktperson som lär känna ditt hem, dig som kund och bedömer hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din städning. Vi arbetar utan mellanhänder och du kommunicerar alltid med samma person gällande tex  avstämning, bokning, frågor och synpunker. Vi finns alltid nåbara för dig som kund för bästa möjliga service!

Vi börjar alltid med att boka ett hembesök där vi tillsammans med dig går igenom hur hemmet ser ut, vilka ytor som ska städas och vilka önskemål du som kund har inför din städning. Här berättar vi mer ingående om oss som företag, hur vi arbetar och går sedan tillsammans igenom avtal mm.

I vissa fall vill man inte binda upp sig direkt med ett företag utan man vill faktiskt se att arbetet fungerar så som man tänkt sig först. Det har vi stor förståelse för på Skinande Hem och erbjuder därför alltid en Provstädning. Först när provstädningen är utförd gör man en utvärdering och om allt känns bra så skriver man avtal därefter.

Detta brukar kännas tryggt för kunden och många uppskattar att kunna få en Provstädning!

    Läs mer om Hemstädning