Hur får man bort julgransbarren?

Att få bort julgransbarr från golvet eller andra ytor kan vara en ganska enkelt. Några tips är…

Använd en kvast eller en sopborste för att försiktigt sopa upp barr från golvet eller andra ytor. Dammsugare fungerar också bra men använd då en dammsugare med en borste eller en förlängningsslang för att suga upp barr från golvet och andra svåråtkomliga områden. Många dammsugare har också speciella filter som kan hjälpa till att fånga upp fina barr.

En luddrulle eller en klisterremsa är ett annat knep som kan vara effektiv för att plocka upp enskilda barr som fastnat på kläder eller tyger. Om det finns många barr på en yta som en matta eller en duk, kan du använda en rullande pinne eller en tejp som har klibbiga sidor för att rulla upp och ta bort barr.

Handdammsugare eller en trådlös dammsugare kan vara praktisk för att snabbt ta bort barr från mindre områden. Om det finns kvarvarande barr på en yta som tål fukt, kan du använda en fuktig trasa eller svamp för att torka bort dem. För att minska mängden barr som faller från din julgran, se till att vattna din gran regelbundet för att hålla den färsk så barrar den inte så mycket.

Kom ihåg att julgransbarr kan vara vassa, så var försiktig när du hanterar dem för att undvika att skära dig. Med dessa enkla tips bör du kunna få bort julgransbarr från dina ytor utan alltför mycket besvär.

« Tillbaka