Om Skinande Hem

Skinande Hem är ett tryggt och säkert val för dig som kund och är uppbyggt av nyckelpersoner med mångårig erfarenhet bakom oss. Vi har valt att satsa på ett företagskoncept med dig som kund i fokus och vi arbetar med återkommande kvalitetskontroller och leverans av hög kvalitet till våra kunder.

Skinande Hem startades i början av januari år 2011. Vi hade då vårt säte ute i Vaxholm norr om Stockholm där vi då hade kontoret och många av våra första kunder. Ganska snabbt insåg vi glädjen i arbetet och hur roligt det var att städa och göra fint för andra människor som ville ha hjälp med Hemstädning, Kontorsstädning, Fönsterputsning mm. Vi jobbade hårt och städade mycket själva under en period innan vi anställde fler medarbetare. Men bolaget växte och vi behövde ganska snabbt anställa fler som vi kunde utbilda och lära upp. Det har varit en fantastisk resa för oss som grundade Skinande Hem som idag har kunder i flertalet orter i Stockholm tex.  Vaxholm, Åkersberga, Täby, Sollentuna, Danderyd, Vallentuna, Lidingö, Stockholm Innerstad, Upplands Väsby, Nacka, Solna och många fler! Idag har vi vårt kontor i Täby sedan flera år tillbaka.

Att känna passion för det man arbetar med är enligt oss väldigt viktigt som företagare och det gör vi verkligen på Skinande Hem. Att få prata med och träffa glada, nöjda, härliga kunder är en helt underbar känsla och ett bevis på att det man gör är bra.

Det höjer vår motivation i vårt dagliga arbete!

Personal och kollektivavtal

Vi har haft turen att ha en väldigt låg omsättning på vår personal och de som anställs stannar hos oss länge. Det är en gåva till oss och även en stor trygghet för våra kunder som ofta får behålla den städpersonal som de är nöjda med. Vårt mål är att fortsätta i samma riktning och jobba för att våra anställda har det bra på sin arbetsplats så vi får behålla dem länge!

Vi har tecknat Kollektivavtal för våra anställda och följer Almegas regler och riktlinjer för att vår personal ska ha det tryggt och bra på sin arbetsplats.

Hygien, Trygghet, Kvalitet och Service

Det är fyra ord som kännetecknar oss som Städföretag. Vi arbetar starkt för att leverera städtjänster med god kvalitet och jobbar alltid med 100% nöjd kund garanti för att kunna utlova ett välutfört arbete till våra kunder.

För att uppnå detta genomgår vår personal initialt en rekryteringsprocess där de får gå ut och ”provarbeta” tillsammans med en arbetsledare vid flertalet tillfällen.  Här tar all vår personal del av utbildning i städteknik, hygien, kvalitet, utförande, ergonomi, miljövård och materiallära. Sedan utförs löpande egenkontroller och kvalitetskontroller efter utfört arbete.

Skinande Hem strävar ständigt efter att förbättra vår service och kvalitet och det kan vi endast göra med hjälp av direktkontakt med dig som kund. Vi håller en nära kontakt med kunderna utan mellanhänder dvs. du har direktkontakt med en arbetsledare som du alltid kan kontakta för frågor eller synpunkter. Vår service innefattar  att vi alltid ska finnas nåbar för våra kunder!

Vi tänker på miljön.

Vi tänker på miljön och arbetar för att:

  • Öka vår kunskap och höja medvetandet om miljöarbete hos användare och anställda
  • Ständigt sträva efter att förbättra utnyttjandet av våra resurser
  • Se miljöförbättrande åtgärder som långsiktiga investeringar
  • Utforma miljöskydd utifrån lämplig lagstiftning och föreskrifter samt vad som är miljömässigt motiverat, tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt
  • Löpande granska och revidera miljöarbetet
  • Använda oss av effektiva produkter och system med minsta möjliga miljöpåverkan.
  • Vår verksamhet skall präglas av omsorg om miljö, hälsa och säkerhet

Vi utför både Hemstädning och Företagsstädning i områden som tex Täby, Danderyd, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Vaxholm, Åkersberga, Vallentuna och Stockholm City mf.

Nu är det fjärde året i rad som vi även erbjuder Hemstädning/Storstädning i Stockholms Skärgård! Många önskar att få rent och fint på sommarstället inför eller efter sommaren, då hjälper vi gärna till. Kontakta oss för tidsbokning!