Hemstädning

Att få hjälp med sin hemstädning är en tjänst som många uppskattar i vardagen.

Fler och fler upptäcker att det finns andra viktiga saker att lägga sin dyrbara tid på än att stressa hem för att hinna storstäda, det tror jag de flesta kan hålla med om! Vem vill inte komma hem efter jobbet och mötas av ett nystädat hem?

Vi har olika alternativ och upplägg att erbjuda för Hemstädning. När man bokar sin städning med oss rekommenderar vi alltid att man börjar med en Storstädning som vi kallar för Startstädning. Här gör man en grundlig städning av hela hemmet ”från golv till tak” för att starta på nytt utifrån ett helt rent hem. Detta gör att vi har bättre förutsättningar att skapa ett så bra resultat som möjligt vilket i sin tur leder till att du som kund blir nöjd och glad med den återkommande städningen.

Vi bedömer att man bör ha återkommande Storstädning minst 2 gånger om året för absolut bästa resultat på sin Hemstädning!

Du bestämmer hur ofta du vill ha städat och vi rekommenderar utifrån vår erfarenhet hur många timmar som behövs för att vi ska kunna utföra vårt arbete enligt överenskommelse.

Varje vecka, Varannan vecka eller Var fjärde vecka

Man kan hos oss välja mellan Varje vecka, Varannan vecka eller Var fjärde vecka. Det beror bla  på hur stort du bor, hur många ni är i familjen, om ni har husdjur och om ni brukar städa själva emellanåt. Utifrån detta brukar man kunna veta hur ofta man behöver städhjälp.

De vanligaste alternativen hos oss är städning Varannan vecka eller Varje vecka. Dessa alternativ brukar fungera bra för de flesta. Kan man tänka sig att småstäda lite själv ena veckan så passar Varannan vecka utmärkt men vill man helt slippa tänka på sin städning så rekommenderar vi absolut Varje vecka. Här kan man välja mellan en eller flera gånger per vecka, detta alternativ brukar kännas som riktig vardagslyx för de flesta.

Vi erbjuder även städning Var fjärde vecka för dig som bara vill ha en rejäl städning någon gång i månaden. Många väljer till och med att ha en Storstädning en gång i månaden och sedan hålla efter städningen på egen hand.

Vi hjälper dig att reda ut vad som passar dig bäst, kontakta gärna oss för mer information om Hemstädning.

Vi arbetar alltid med 100% ”nöjd kund garanti” på Skinande Hem för att garantera dig  att få den service som du förväntar dig!

Testa innan du skriver avtal

Hos oss har du möjlighet att testa en städning, en sk Provstädning. Det innebär att du kan boka en städning med oss och först efter städningen avgöra om du vill skriva avtal. För oss är det mycket viktigt att du som kund är nöjd med vårt arbete!

Vi erbjuder även hjälp med tvätt och strykning vid kontinuerlig hemstädning!

Vi utför Hemstädning runt omkring i Stockholm och ofta i områden som bla.