Trappstädning

Vi utför trappstädning för hus med privata bostäder samt företag. För att skapa bästa möjliga trevnad för alla som bor eller arbetar i huset bör man städa entré, trappor, hiss, tvättstuga, fönster mm emellanåt. Dessa ytor är viktiga och kom ihåg att det är det första intrycket man får  av en fastighet. En snygg och välstädad entré känns mer hemtrevlig och för företag skapar det ett seriöst intryck för kunder eller medarbetare. Ordning och reda skapar förtroende och välmående!

All vår personal har en anställning hos oss och vi har tecknat kollektivavtal med Almega där vi följer deras regler och riktlinjer för våra anställda. För oss är vår personal viktig!

Läs mer om företaget och vår personal här Om Skinande Hem.

Är du fastighetsägare, fastighetsskötare, en bostadsrättsförening, privatperson eller företag i behov av trappstädning och befinner dig i områden som Stockholm innerstad, Danderyd, Lidingö, Sollentuna, Täby, Vallentuna, Åkersberga, Vaxholm eller i närområde, välkommen att kontakta oss på Skinande Hem för mer information om trappstädning.

Vid en kontakt börjar vi med att boka in ett möte på platsen för att gemensamt titta på ytan som ska städas. Vi går igenom utförande och här har du möjlighet att ge dina specifika önskemål om städningen så att vi på bästa sätt kan skräddarsy vårt arbete efter dig som kund.

Välkommen att kontakta oss för mer information om trappstädning.

Trappstädning