Städtjänster

Skinande Hem arbetar med de flesta städtjänster och här kan ni läsa mer om dessa. Har ni frågor, funderingar eller andra önskemål, tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att höra av dig.

Hemstädning – Effektiv och flexibel hemstädning anpassad efter dina behov och önskemål. Med olika alternativ för regelbunden städning och alltid 100% nöjd kund garanti, är Skinande Hem ditt val för en renare och mer avslappnad vardag. Testa oss med en provstädning innan du bestämmer dig!

Flyttstädning – Smidig och pålitlig flyttstädning i norra Stockholmsområdet. Med flexibla bokningar och erfaren personal garanterar Skinande Hem en noggrann städning av både lägenheter och villor. Fönsterputs ingår alltid i våra flyttstädningar.

Storstädning – Ge ditt hem en uppfräschning med vår omfattande Storstädningstjänst. Från golv till tak, tar vi hand om allt inklusive höga skåp och dolda utrymmen för att lämna ditt hem skinande rent.

Kontorsstädning – Skapa en trivsam och produktiv arbetsmiljö med vår högkvalitativa kontorsstädning. Vi anpassar städningen efter era specifika behov för att säkerställa ett rent och välskött kontor. Med regelbundna kvalitetskontroller är Skinande Hem din pålitliga partner för en renare och mer professionell arbetsplats.

Fönsterputs – Få dina fönster att glänsa med vår professionella fönsterputsningstjänst! Oavsett om det är höga takfönster eller svårtillgängliga fönster tar vi hand om det åt dig.

Trappstädning – Vi tar hand om entréer, trappor, hissar och mer för både privata bostäder och företag med vår trappstädningstjänst. Med erfaren personal och fokus på kvalitet skapar vi en trivsam miljö för alla.

På Skinande hem är samtlig personal anställd i företaget och för oss är det viktigt att våra anställda har det tryggt och bra på sin arbetsplats. Vi har Kollektivavtal hos Almega och följer deras regler och riktlinjer för personalens bästa!