Storstädning

En Storstädning hos oss innebär en rejäl genomgång av hela hemmet från ”golv till tak”. Tanken med en Storstädning är att få ett helt rent och välstädat hem!

Jämfört med en normal hemstädning är detta ett mycket mer omfattande arbete.

Detta är vad som utförs på en Storstädning:

  • Vi dammsuger och torkar samtliga golv och lister i alla rum.
  • Dörrar, karmar, möbler, belysning, fönsterbrädor dammas och torkas (även allt på höjderna tex höga skåp och taklampor).
  • I badrum rengörs allt kakel/klinker inkl fogar, handfat, toalett, dusch/badkar, bakom badkarsfront, väggar, belysning, ventiler, badrumsskåp utvändigt samt vitvaror/tvättställ.
  • I köket torkas alla skåpluckor, köksbänkar, diskho, kakel/vägg, spis, fläkt (in och utvändigt), ugn, mikrovågsugn, sopskåp, vitvaror och bakom kyl/frys om möjligt.
  • En ordentlig städning av hela hemmet som även inkluderar allting på höjderna som  kanske inte alltid rengörs  i den kontinuerliga veckostädningen.

Vi är noga med att förklara för våra återkommande kunder att en Storstädning behöver göras minst 2 gånger om året för att sedan kunna hålla efter/underhålla med veckostädning.

Vissa väljer att ta hand om den regelbundna veckostädningen själva och anlitar oss för en Storstädning några gånger om året för att slippa den omfattande och många gånger ganska tunga Storstädningen. Man väljer det alternativ som passar bäst!

Väljer man att bli återkommande kund till Skinande Hem med löpande veckostädning rekommenderar vi alltid att börja med en Storstädning som vi i detta fall kallar för en Startstädning. Här lägger man helt enkelt grunden för den kommande städningen för att få bästa resultat.

Läs mer under Hemstädning.

Vi utför Storstädning runt omkring i Stockholm och ofta i områden som bla.