Täby

Städtjänster i Täby

Bor du i Täby och letar efter en bra leverantör av städtjänster så har du hittat helt rätt. Vårt kontor finns i Täby så vi når snabbt och smidigt ditt hem. Om du bor utanför Täby så är inte det heller något problem, vi utför städtjänster i större delen av Stockholm.

Vill du komma hem till ett nystädat hem?

Fler och fler upptäcker att det finns andra viktiga saker att lägga sin dyrbara tid på än att stressa hem för att hinna storstäda, det tror jag de flesta kan hålla med om! Vem vill inte komma hem efter jobbet och mötas av ett nystädat hem?

Läs mer om hemstädning i Täby

Ska du flytta till, från eller inom Täby?

Flyttstädning i Täby sköts bäst av Skinande Hem. När det är dags för att flytta kan det vara svårt att hinna och orka med det som måste göras. Allt från att köpa flyttkartonger, packa och ändå hinna med vardagen kan kännas övermäktigt. Tänk så skönt då att kunna lämna över flyttstädningen till Skinande Hem som garanterar att städningen blir gjord på bästa sätt.

Läs mer om flyttstädning i Täby

Vill du titta ut genom rena rutor?

Vi på Skinande Hem hjälper dig gärna med Fönsterputsning! Vi utför Fönsterputs i alla typer av lägenheter och villor samt företagslokaler runt om i Täby. Vi har erfarenhet av de flesta typer av fönster och kan även utföra fönsterputsning på högre höjder, tex takfönster, ej öppningsbara fönster högt upp osv. Det som ibland kan kännas omöjligt att göra på egen hand.

Läs mer om fönsterputsning i Täby

Information om Täby

Täby tillhör Uppland som landskap och ingår i Stockholms län. Den södra och centrala delen av Täby ingår i tätorten Stockholm. Denna avskiljs av ett landsbygdsområde från den likaså kommungränsöverskridande tätorten Vallentuna, vars södra del utgörs av Täby kyrkby. Från 2015 har ett område inom kommundelen Arninge definierats som en tätort. Täby gränsar även till Österåker, Vaxholm och Danderyd.