Storstädning Sollentuna

Storstädning Sollentuna– Äntligen skinande rent!

Söker du ett pålitligt städföretag som värnar om miljön? Skinande Hem städar alltid med miljömärkta städprodukter och ger dig nöjd kund-garanti på alla tjänster. Vänd dig till oss när du söker en trygg och säker storstädning i Sollentuna till rätt pris. Välkommen!

Alla hem borde storstädas minst ett par gånger per år. Den sköna känslan när hela huset doftar rent, man vet att allt ned till minsta lilla list är torkat och rengjort är för härlig. Det är smart att boka även fönsterputsning i samband med storstädningen så blir ditt hem extra skinande rent.

Det känns alltid bra att ha det så där extra rent hemma. Kanske är det gäster på gång eller så vill man bara känna att julstädningen blivit ordentligt gjord av någon som kan sin sak. Oavsett anledning finns vi på Skinande Hem i Sollentuna redo att hjälpa till.

Vissa delar av hemmet glöms lätt bort och ibland blir man förvånad över hur effektivt damm och smuts letar sig in i skrymslen och vrån. Extra stort fokus läggs ofta vid kök och badrum även om vi självklart är beredda att anpassa storstädningen efter dina specifika önskemål. Även höga ytor och platser som normalt klassas som svåråtkomliga görs i regel rent under storstädningen. Vi gör lika grundligt rent som vid en flyttstädning, med den lilla skillnaden att alla möbler och saker får stå kvar på sin plats. Ett ordentlig rengöring kan verkligen få en bostad att kännas som ny vilket kan vara skönt inför långhelger med gäster, högtider eller bara som en uppfräschning av hemmet.

Vi har lång erfarenhet av storstädning och har en lång lista över vad som ingår i städningen. Vi dammtorkar från golv till tak, gör rent runtom vitvaror, dammsuger och vädrar möbler och textilier och våttorkar golv bland mycket annat. In- och utvändig rengöring av vitvaror och mycket annat ingår alltid vid en storstädning men om du har särskilda önskemål är vi idel öra. Det finns trots allt ingen som känner ditt hem lika väl som du.  När vi utför storstädning arbetar vi lika noggrant som vid flyttstädning men nu är det du som får njuta av det gnistrande resultatet.
Kontakta oss för offert för storstädning i Sollentuna.

    Storstädning i Sollentuna

    Storstädning i Sollentuna