Kontorsstädning Täby

Kontorsstädning Täby – Skinande rena kontor!

Skinande hem erbjuder kontorsstädning i Täby. För att trivas på jobbet och kunna koncentrera sig på att arbeta är det skönt att slippa överfulla papperskorgar och smutsiga golv. Skinande Hem sköter ert kontor med samma omsorg som vi städar någons hem. Bra kontorsstädning bidrar till mindre besvär av allergier och gör att personalen trivs så mycket bättre. Rena bordsytor, nystädade, fräscha toaletter och handfat, dammade skrivbord och rent i diskhon. Listan på de sysslor vi utför vid städningen är lång. Allt för att ge er bästa möjliga resultat. Vi utför jobbet med stor noggrannhet och stämmer ofta av med dig som kund att du är nöjd med resultatet. Vill du lägga till någon ytterligare tjänst eller kanske förändra något annat i städschemat så är vi lyhörda för dina åsikter och anpassar oss efter dina önskemål.

Det är också viktigt att de personer som besöker ert kontor upplever det som positivt. Kontoret är en del av ert företags image och profil. Ett stökigt kontor ger inte ett lika välkomnade intryck. Dina medarbetare vill kunna känna stolthet över sin arbetsplats och då är basbehoven som ett rent kontor grundläggande. Lägg sedan till några gröna växter och bra belysning så har kontoret fått en härlig miljö.

Vi baserar våra uppdrag på dina egna önskemål, men vi har även standardlösningar som hjälper kunden med planeringen.  Vi erbjuder daglig kontorsstädning som kan inkludera allt från städning av kontorsytorna till att plocka undan disk.Vi städar på de tider som det passar er och anpassar oss självklart efter era behov. Vi har även en tydlig prissättning där det inte dyker upp några oväntade kostnader för er.

Kontakta oss för offert! Vi svarar redan samma dag, oftast inom några timmar.

    Kontorsstädning i Täby

    Kontorsstädning i Täby