Veckostädning

Veckostädning – så ofta som du behöver

Välj mellan Varje vecka, Varannan vecka eller Var fjärde vecka. Hur ofta du behöver städning beror bl a hur stort du bor, antal familjemedlemmar, om ni har husdjur och om ni brukar städa själva emellanåt. Utifrån detta brukar man kunna veta hur ofta man behöver städhjälp.

Vanligast är att är städning Varannan vecka eller Varje vecka. För dig som städar lite själv då och då fungerar Varannan vecka bra men om du inte vill städa alls så rekommenderar vi Varje vecka.

Om du bara vill ha en rejäl städning en gång i månaden så finns alternativet Var fjärde vecka. Då gör vi en riktig storstädning och så håller ni själva efter mellan städningstillfällena.

Kontakta oss gärna så hjälper vi till med att reda ut vad som passar dig bäst.

Hos oss får du alltid 100% ”nöjd kund garanti”!

Börja med en provstädning innan du skriver avtal

Innan du bestämmer dig kan du testa med en Provstädning. Boka en städning med oss och efter vi utfört jobbet kan du bestämma om du vill teckna avtal med oss. Vi på Skinande Hem vill alltid att du ska vara väldigt nöjd med den städning vi utfört.

Vore det skönt att bli av med tvätten och strykningen också? Vi erbjuder även hjälp med även det vid kontinuerlig hemstädning!