Veckostädning

Veckostädning – så ofta som du behöver

Här kan du välja mellan städning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Hur ofta och hur många timmar du behöver städhjälp beror bla på hur stort du bor, antal familjemedlemmar i hushållet, om du har husdjur och om du brukar städa själv emellanåt eller ej. Utifrån detta brukar vi kunna hitta ett upplägg för hemstädning som passar just dig.

Hos oss är det vanligast att ha hjälp varannan vecka eller varje vecka. För dig som städar själv lite då och då brukar varannan vecka vara ett passande alternativ. Vill du slippa tänka på städningen helt så rekommenderar vi städhjälp varje vecka.

En del väljer att få en mer rejäl städning en gång i månaden dvs var fjärde vecka och sedan hålla efter städningen en del själv.

Vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar dig bäst! Välkommen att kontakta oss!

Vi på Skinande Hem ger dig alltid 100% nöjd kund garanti!

Du får en kontaktperson som lär känna ditt hem, dig som kund och bedömer hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din städning. Vi arbetar utan mellanhänder och du kommunicerar alltid med samma person gällande tex  avstämning, bokning, frågor och synpunker. Vi finns alltid nåbara för dig som kund för bästa möjliga service!

Vi börjar alltid med att boka ett hembesök där vi tillsammans med dig går igenom hur hemmet ser ut, vilka ytor som ska städas och vilka önskemål du som kund har inför din städning. Här berättar vi mer ingående om oss som företag, hur vi arbetar och går sedan tillsammans igenom avtal mm.

I vissa fall vill man inte binda upp sig direkt med ett företag utan man vill faktiskt se att arbetet fungerar så som man tänkt sig först. Det har vi stor förståelse för på Skinande Hem och erbjuder därför alltid en Provstädning. Först när provstädningen är utförd gör man en utvärdering och om allt känns bra så skriver man avtal därefter.

Detta brukar kännas tryggt för kunden och många uppskattar att kunna få en Provstädning!

Vi erbjuder en Provstädning innan du skriver avtal.

Det är mycket viktigt för oss på Skinande hem att våra kunder är nöjda med vår insats och med kvaliteten på vårt arbete. Vi arbetar alltid med 100% ”nöjd kund garanti”!

I vissa fall vill man inte binda upp sig direkt med ett företag utan man vill faktiskt se att arbetet fungerar så som man tänkt sig först. Det har vi stor förståelse för på Skinande hem och erbjuder därför alltid en Provstädning. Först när provstädningen är utförd gör man en utvärdering och om allt känns bra så skriver man avtal därefter.

Det brukar kännas tryggt för kunden och många uppskattar att kunna ha en Provstädning innan man bestämmer sig!

Veckostädning