Flyttstädning Sollentuna

Flyttstädning Sollentuna

Flyttstädning i Sollentuna sköts bäst av Skinande Hem. När det är dags för att flytta kan det vara svårt att hinna och orka med det som måste göras. Allt från att köpa flyttkartonger, packa och ändå hinna med vardagen kan kännas övermäktigt. Tänk så skönt då att kunna lämna över flyttstädningen till Skinande Hem som garanterar att städningen blir gjord på bästa sätt.

Flyttstädningen genomförs – punkt för punkt – enligt ett grundligt städschema, specifikt framtaget för att kunna garantera ett bra resultat vid varje städtillfälle. Varenda flyttstädning är dessutom unik i våra ögon och vi hanterar därmed givetvis själva utförandet av jobben därefter. Skinande hem har arbetat med flyttstädning i många hem i Täby och vi har många goda referenser.

En flyttstädning som inte blir godkänd kan bli dyr. Vi på Skinande Hem har expertkunskapen och vet vad som måste göras.

Bland de arbetsuppgifter som vi går igenom är bland annat att vi våttorkar alla väggar och golv även i garderober och klädkammare. Badrummets alla ytor torkas av, skåp och lådor rengörs, fogar tvättas, badkar och duschkabiner skrubbas skinande rena. Även golv, vägg bakom badkar, och golvbrunn rengörs.
Vi ser även till att det är rent bakom element, liksom inne i spis eller kamin om sådan finns. I köket är det noga att alla vitvaror rengörs och även utrymmet bakom dem. Skåp, luckor, kyl och frys torkas ur och rengörs.

Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför gör vi alltid klimatsmarta val så långt det är möjligt och använder oss av miljömärkta rengöringsmedel.

Vi är alltid flexibla och brukar för det mesta kunna boka in Flyttstädningar även med kort varsel, vilket ibland är nödvändigt.

På Skinande Hem är samtlig personal anställda i företaget och för oss är det viktigt att våra anställda har det tryggt och bra på sin arbetsplats. Vi har Kollektivavtal och följer Almegas regler och riktlinjer för personalens bästa.

Vad kostar en flyttstädning egentligen? Kostnaden beror på tiden det tar att utföra städningen.
Kontakta oss för offert för flyttstädning i Sollentuna.


    Flyttstädning i Sollentuna

    Flyttstädning i Sollentuna