Hemstädning Sollentuna

Hemstädning Sollentuna – boka provstädning hos Skinande Hem!

Du som bor i Sollentuna – visste du att Skinande Hem erbjuder hemstädning i Sollentuna?

Har du tröttnat på att lägga din lediga tid på städning av hemmet? Skinande Hem hjälper dig att få rent och snyggt hemma och ändå ha tid över till dina fritidsintressen.

Vissa tycker rent ut sagt att städning är ett nödvändigt ont, något som man gärna lämnar över till någon annan. Vi som arbetar på Skinande Hem älskar att städa, det blir rent och snyggt, dammet försvinner och det doftar rent i varje vrå av hemmet.

Miljöaspekten vid städning är mycket viktig för oss på Skinande Hem. Vi använder oss i största möjliga mån av miljövänliga rengöringsmedel som är biologiskt nedbrytbara och inte har påverkan på miljön omkring oss. Det är också viktigt för oss att använda rengöringsmedel som doftar gott och fräscht, det ska verkligen kännas i luften att huset blivit nystädat.

Hemstädning brukar man oftast ha en gång per vecka eller var fjortonde dag. Vill du ha städning oftare än en gång i veckan så går det också bra. Vi på Skinande Hem är flexibla och anpassar oss efter våra kunders behov av städning och det går också bra att beställa en extra städning vid behov.

I Sollentuna har vi många kunder som väljer oss för sin hemstädning. De kommer hem från jobbet till ett skinande rent hem och kan koppla av en stund istället för att ta tag i städningen. Kontakta oss gärna för en Provstädning. Det innebär att vi träffas, går igenom vilka delar av städningen som du vill ha hjälp med och sedan genomför en provstädning. Först därefter, när vi fått visa hur bra vi utför arbetet, skriver vi avtal.

Vi ser fram emot att få höra av dig, kontakta oss gärna för hemstädning i Sollentuna.

  E-post:
  info@skinandehem.se

  Telefon:
  08-612 90 13

  Hemstädning i Sollentuna

  Hemstädning i Sollentuna